B&R Industries Europe B.V.
B&R Industries Europe B.V.
Torenroth 17
6039 HA Stramproy
T 0495 - 85 15 60
M 06 - 22 69 49 76
www.b-r.nl

Wat doen wij

B&R is een jong dynamisch bedrijf dat zich bezig houd met het partieel of integraal ontzorgen van de data verwerking voor de Openbare Ruimte van gemeenten.

Ons team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde jonge en dynamische senior-specialisten, die bereid zijn onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen dagen per week te woord te staan. 

Als aanvullende dienstverlening kan door B&R worden ondersteund op het gebied van kaartmateriaal.

B&R is tevens uw bedrijf voor digitale tekenservice, wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van analoge tekeningen naar intelligente digitale bestanden (vectoriseren). Of het aanpassen van digitale tekeningen (DWG of DGN tekeningen) naar een hoger platform (GIS formaat). Omdat B&R gebruik maakt van “Out-Sourcing” van haar activiteiten kan voor een zeer concurrerend tarief hoge kwaliteit worden aangeboden. B&R heeft jarenlange ervaring en indien gewenst kunnen wij referenties afgeven. 

Wij implementeren IT-oplossingen voor opdrachtgevers. Alle IT-maatwerkproducten worden verzorgd en aangeleverd door onze senior-programmeurs tegen zeer aantrekkelijke tarieven, gebruikmakend van de laatste technieken die internet te bieden heeft.

Bekijk voorbeelden van:

Bekijk alle voorbeelden »
Vragen?
Neem contact op met B & R Industries Europe of zoek op www.b-r.nl

Copyright 2008 B&R Industries Europe B.V.