TALO Projectmanagement B.V.
TALO Projectmanagement B.V.
Veldstraat 6A
6096 BJ Grathem
T 0475 - 45 30 07
M 06 - 21 96 53 94
F 0475 - 45 37 26
www.talobv.nl

Privacy policy

Ondanks de zorg die door Talo Projectmanagement B.V., aangeduid als uitgever, aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt,  kan uitgever niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens.

Bezoekers en/of gebruikers van de website van uitgever kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door uitgever aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties. De uitgever is niet verantwoordelijk voor schade ontstaan door direct of indirect gebruik van de informatie die u ontleent op de website van uitgever.

Alle informatie binnen de site van uitgever vallen onder het auteursrecht. Het is daarom niet toegestaan deze gegevens zonder toestemming geheel of ten dele over te nemen en op andere wijze te publiceren, zonder toestemming van uitgever.

Alle bezoekers van de website van uitgever worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

Talo Projectmanagement B.V. doet er alles aan om de privacy van de bezoekers te respecteren. Contactgegevens die worden achtergelaten op de website worden met zorg behandeld en zullen enkel worden gebruikt indien aangegegeven door de klant.
WIlt u meer weten? Bekijk het overzicht ยป
Vragen?
Neem contact op met Talo Projectmanagement B.V. of zoek op www.talobv.nl

Copyright 2010 TALO Projectmanagement B.V.