B&R Industries Europe B.V.
B&R Industries Europe B.V.
Torenroth 17
6039 HA Stramproy
T 0495 - 85 15 60
M 06 - 22 69 49 76
www.b-r.nl

GIS-team

Het GIS-team is een joint-venture tussen B & R Industries Europe B.V. gevestigd te Nederland en B & R GIS Group SRL gevestigd te Roemenië. Alle betrokken personen en werknemers vallen rechtstreeks onder de Nederlandse directie. Middels de joint-venture zijn alle medewerkende GIS-specialisten persoonlijk betrokken bij het aanleveren van een maximale en optimale kwaliteit van het eindresultaat, waardoor een zeer hoge graad van nauwkeurigheid en betrokkenheid in het digitale product ontstaat.

De directie in Roemenië bestaat uit de navolgende personen:

  • Ir. Romel Ghinescu, technisch directeur
    Master of science in de informatica
    Studierichting: mathematiek en informatica in GIS. Romel Ghinescu heeft sinds 1985 ervaring met GIS in de digitale informatica.
  • Ir. Mariana Porumbiu, Adjunct directrice
    Polytechniek en werktuigbouwkunde
    Zij hebben de leiding over het uit (in grootte variënde tot) 17 personen bestaande GIS-team en zijn verantwoordelijk voor de eindcontrole van de aangeleverde kaart-bladen en bestanden. De kwaliteitscontrole van de aan te leveren tekeningen is in handen van B & R Industries Europe B.V. Het aanleveren van een hoog gekwalificeerde digitalisatie staat als prioriteit nummer één in ons vaandel.
Mariana Porumbiu en Romel Ghinescu
 
Mariana Porumbiu en Romel Ghinescu
 
De GIS-specialisten van B & R Industries Europe B.V. zijn personen die "betrokken" digitaal werk aanleveren. Indien er kleine verschillen tussen de analoge kaartbladen en de GBKN zijn, worden deze handmatig gecorrigeerd (in onderling overleg met de opdrachtgever vooraf). Bij het oplossen van problemen die zich voordoen tijdens de werkzaamheden word direct contact opgenomen met de opdrachtgever. Ook kunt u van onze zijde verwachten dat wij (waar nodig) oplossingen aandragen tijdens het digitaliseringsproces.

De GIS-informaticie van B & R Industries Europe B.V. werken al sinds 1994 met veel succes voor Nederlandse opdrachtgevers. Tot op heden hebben wij 100% tevreden klanten die telkens weer verbaasd staan over de hoge kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

De GIS-informaticie van B & R Industries Europe B.V. zijn niet alleen uitvoerders van projecten maar ook meedenkers om gezamenlijk met de opdrachtgever tot het beste eindresultaat te komen. De conversieslag van analoog naar digitaal gaat u uiteindelijk maar één keer aan.

Het uitvoeren van grote GIS-opdrachten.

Naast ons vaste team beschikken wij nog over 25 gekwalificeerde GIS-informaticie die op afroep kunnen worden ingezet voor het verwerken van grote opdrachten voor 1000 en meer tekeningen. Dit om grote projecten zo spoedig en soepel mogelijk te laten verlopen. De kwaliteitscontrole van het werk van deze personen valt direct onder leiding van de heer Ir. Romel Ghinescu.

Bekijk voorbeelden van:

Bekijk alle voorbeelden »
Vragen?
Neem contact op met B & R Industries Europe of zoek op www.b-r.nl

Copyright 2008 B&R Industries Europe B.V.